Telefonos Panel

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Telefonos Panel üzemeltetője, az Amarone Kft., [székhely: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 112., adószám: 14207224-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-893737] a továbbiakban Amarone Kft., szolgáltató.

A Telefonos Panel célja, használata

A szolgáltató azért hozta létre a Telefonos Panelt, hogy a tagjai telefonon keresztül különböző témájú felmérésekben vegyenek részt. A részvétel teljesen önkéntesen és ingyenes. Te, a regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy megadott telefonszámodon felmérésekben való részvétel miatt telefonon felkeressünk. A tagok vállalják, hogy a kérdőívek kitöltése során valós válaszokat és saját véleményüket osztják meg. Amennyiben nem alkalmas időpontban keresünk, lehetőséged van visszahívást kérni az általad megadott időtartamban. Egy személy csak egyszer, egy telefonszámmal vehet részt egy kutatásban és egy kérdőívet csak egyszer tölthet ki. Amennyiben ugyanazon személy több telefonszámot használva válik Telefonos Panel felhasználóvá, a panel üzemeltetője kizárja őt a további kutatásokból és töröljük a regisztrációt.
Amennyiben egy év alatt egyik megkeresésünk során nem kívántál részt venni felméréseinkben, abban az esetben a szolgáltató a Paneltagságodat törli. Ebben az esetben a korábban gyűjtött, de be nem váltott pontjaid is törlésre kerülnek.
Az online felületen megadott adataidat változás esetén bármikor módosíthatod. A Paneltagságodat bármikor megszüntetheted. Ebben az esetben a be nem váltott pontjaid elvesznek.

Regisztráció

A www.telefonospanel.hu–n tudsz regisztrálni. Telefonos Panel tag lehet minden olyan 18 év feletti magyar állampolgárságú, természetes személy, aki elfogadja az üzemeltető részvételi szabályzatát, és egyetért az adatvédelemre vonatkozó nyilatkozattal. A regisztráció során valós és érvényes adatokat kell megadnod magadról, melyek az alábbiak:

Név, nem, születési dátum, telefonszám, lakóhely irányítószáma (ahol az év többségében tartózkodsz), e-mail cím, végzettség (legfeljebb alapfokú, középfokú, érettségi nélkül, középfokú érettségivel, legalább felsőfokú).


Amennyiben a jövőben nem szeretnél tag lenni, bármikor inaktiválhatod/töröheted fiókodat. Törlés esetén elveszted a szerzett pontjaidat.


A tagok adatai szigorúan bizalmasak és egy biztonságos, kódolt adatbázisban tároljuk őket. Ha bejelentkezel, és bármilyen műveletet végzel a weboldalunkon, a szerverünkhöz való kapcsolat is SSL technológiával (Security Socket Layer) van kódolva. Az SSL egy kódolási módszer, ami a kommunikációs csatorna biztonságáért felel és lehetővé teszi a szerver azonosítását – ez a ma létező egyik legbiztonságosabb technológia. Sosem adjuk tovább személyes adataidat vagy elérhetőségedet harmadik félnek, tehát nem kell aggódnod a levélszemét miatt.

 Minden felmérésre adott válaszod anonim módon van feldolgozva. Ennek értelmében sem mi, sem megbízóink nem kapcsolják össze a nevedet az adott válaszokkal. A kétféle adatot (személyes adataid és a felmérés során megadott válaszaidat) külön tároljuk.

Pontszerzés feltételrendszere

Minden telefonon kitöltött kérdőív után pontokat kapsz, melyek alakulását a saját profil oldaladra kattintva tudsz nyomon követni.

Az alábbi tevékenységekre kaphatsz pontot:

 • Regisztráció és a kontó megerősítése (100 pont)

 • Barátok meghívása a panelbe: 400 illetve 600 pont életkortól függően minden meghívott után, aki megerősíti regisztrációját, és legalább egy kérdőív kitöltésében sikeresen részt vesz. Jelenleg a legmagasabb pontszámmal a legfiatalabb válaszadók ajánlását honoráljuk, mivel a jelenleg futó kutatásainkhoz ezt a réteget szeretnénk minél nagyobb létszámban megszólítani. 18-27 évesek meghívására 600 pont, illetve a 28-35 évesek meghívását 400 ponttal honoráljuk. Kérjük, vedd figyelembe, hogy havonta összesen 20 főt, évente legfeljebb 100 személyt hívhatsz meg a panelbe. A pontokat jóváírjuk a pongyűjtő számládon, amint a meghívott barát az első kérdőívet teljesen kitöltötte. Ezzel az intézkedéssel a hamis e-mail címekkel és telefonszámokkal való csalást szeretnénk megelőzni, és a panel egységét megőrizni.

 • Természetesen kérdőívek kitöltésén keresztül lehet még tovább és rendszeresen gyarapítani a pontok számát (a pontok száma a kérdőív hosszúságától függ, de átlagosan 100-300 pont között mozog). Minél több kérdőívre válaszolsz egy adott évben, annál több pontot kapsz egy kitöltött kérdőívért cserébe.

 • A kezdő szint az ezüst csillag fokozatú válaszadói szint, az első  kérdőívvel bezárólag.

 • Az 1. kérdőívet követően arany fokozatú kitöltővé válik a résztvevő

 • A 6. kitöltött kérdőív után (a regisztrációjától számítva) Te leszel a Kérdőívek királya, ez a VIP fokozat.

 • A 3. kérdőívet követően +500 pontot írunk jóvá az egyenlegén, a 6. kérdőívet követően pedig 2000 pontot. Ezt követően a számlálás újrakezdődik.

 • A pontok a megszerzés dátumától 24 hónapig aktívak, utána elévülnek. Pontbeváltás esetén mindig a legrégebbi pontjai kerülnek beváltásra először. ​

Pontbeváltás rendszere:

Egy pont a beváltáskor egy forintnak felel meg.

Ha már kiválasztottad a jutalmad, menj tovább, és fejezzed be a megrendelési eljárást a weboldalon. A jutalomtól függően az eljárás kissé változhat, amint az alábbiakban olvasható:

 • Az elektronikus utalványokat a rendeléstől számított egy héten belül, e-mailen küldjük ki, de legkésőbb a rendeléstől számított 30 napon belül.

 • A jótékonysági adományokat a rendelést követő negyedév végén utaljuk át a szervezeteknek (évente négyszer).

Jutalmak:

 1. Utalványok:

 • Emag (2 000,- Ft) Media Markt utalvány (4 000,- Ft) Bookline könyvutalvány (3000,- Ft) Decathlon (4000,- Ft) Borbolt.hu utalvány (4000,- Ft)

 • Cinem City mozijegy (1 650,- Ft)

 • Jótékony célok:

 • Ültess egy fát - https://10milliofa.hu/ (2 000,- Ft értékben)
 • Bethesda Gyermekkórház Alapítványa (500,- Ft értékben)
 • Kutyaszív Állatmentő Közhasznú Alapítvány (1000,- Ft értékben)

 • Magatartási szabályok

Telefonos paneltagság esetén és a weboldalunk használata során minden tagunkat megkérjük az alábbi szabályok szem előtt tartására és betartására:

 • A tagok felelősek a weboldalon megadott minden velük kapcsolatos adat aktualitásáért és helyességéért.

 • A tagok vállalják, hogy minden információ, amit paneltagokként megadnak, hatályos és pontos. Nem használják mások személyes adatait, és nem adják ki magukat más személynek pontszerzés céljából.

 • A tagok nem nyithatnak, használhatnak, vagy tarthatnak fent egynél (1) több profilt a Telefonos Panelen belül. Amennyiben véletlenül kerül regisztrálásra egy második fiók, a paneltagnak jeleznie kell azt az info@telefonospanel.hu e-mail címen, és kérnie valamelyik profil törlését – a törlésre kerülő profilhoz tartozó pontok szintén törlődnek.

 • A tagok vállalják, hogy kellő odafigyeléssel válaszolnak különböző felméréseinkre és kérdőíveinkre. A Telefonos Panel, valamint ügyfelei és/vagy partnerei minőség ellenőrzést végezhetnek paneltagjaink felmérésekre adott válaszait érintően, ezzel biztosítva, hogy válaszadóink valóban megfelelnek a kritériumoknak (különböző paraméterek mentén vizsgálják a válaszokat úgy, mint a válaszadás ideje, vagy bármely válasz ellentmondásosságának fennállása). Amennyiben annak gyanúja merül fel, hogy a Telefonos Paneltag nem megfelelően töltötte ki a kérdőívet, vagy válaszai ellentmondóak, úgy saját jogkörben történő mérlegelést követően a paneltag kizárásra kerülhet.

 • A tagok nem gyűjthetik vagy tárolhatják más tagok személyes információját.

 • A tagok nem közölhetnek a weboldalon fenyegető, becsületsértő, gyalázkodó vagy trágár tartalmat, vagy olyat, amely más módon sérthet bármilyen törvényt.

 • A tagok nem küldhetnek a szolgáltatónak kártékony vagy jogsértő, megtévesztő és romboló programkódot, és nem gyakorolhatnak a weboldalunkra (vagy bármi, vagy bárki másra) negatív hatást programkódokkal.

Szellemi tulajdon

A weboldal és annak összes anyagának szerzői joga és minden más szellemi tulajdonjog (beleértve, de nem kizárólagosan az adatbázis jogokat, szoftverjogokat, védjegyeket és tervezői jogokat minden esetben, akár bejegyzettek, akár nem) egyéb rendelkezés hiányában a szolgáltatót illeti meg. Minden jog fenntartva. A felhasználók semmilyen esetben sem kapnak semmiféle jogot, címet vagy érdekeltséget az ilyen tartalmakhoz.


A weboldal tartalma nem adható el, nem másolható, nem sokszorosítható, nem továbbítható vagy osztható meg bármilyen úton, részben vagy egészben, a szolgáltató előzetes, írásos beleegyezése nélkül és anélkül, hogy a szolgáltatót megjelölöd, mint az anyag forrása és értesíted a harmadik felet, akinek továbbítod az információt és/vagy adatokat, ezekről az Általános Szerződési Feltételekről és arról a tényről, hogy ez rájuk is vonatkozik.


A felmérések bizalmas kezelése

A Telefonos Panel tagjainak az egyes kérdésekre adott válaszai minden esetben elválasztásra kerülnek a válaszadó személyes adataitól. Regisztrációd és taggá válásod által Te beleegyezel abba, hogy az általad kitöltött felmérések részeként Veled közölt tartalmakat és anyagokat bizalmasan kezeled, és nem közlöd őket harmadik féllel. Továbbá a jelen Általános Szerződési Feltételek értelmében nem használsz fel bizalmas információt a szolgáltatásainkon való részvétel célján kívül bármilyen egyéb célra. Kimondottan tilos a felmérés tartalmának rögzítése és tárolása, azok részben vagy egészben harmadik fél számára hozzáférhetővé tétele és/vagy nyilvánosságra hozatala.

Amennyiben ezt a kötelezettségedet megszeged, pontjaid és tagságod törlésre kerül, továbbá köteles vagy anyagi kártérítést fizetni a szolgáltatónak és/vagy az ügyfelünknek a kötelességszegésből eredő károkért.


Hozzáférés a szolgáltatáshoz

Törekszünk a weboldal napi 24 órás elérhetőségére, azonban nem vagyunk felelősségre vonhatók, ha bármikor bármilyen időtartamig elérhetetlen lenne a telefonospanel.hu a szükséges karbantartás, frissítés, műszaki okok vagy vis maior következtében.


Biztonság

A tagok adatai szigorúan bizalmasak és egy biztonságos, kódolt adatbázisban tároljuk őket. Ha bejelentkezel, és bármilyen műveletet végzel a weboldalunkon, a szerverünkhöz való kapcsolat is SSL technológiával (Security Socket Layer) van kódolva. Az SSL egy kódolási módszer, ami a kommunikációs csatorna biztonságáért felel és lehetővé teszi a szerver azonosítását – ez a ma létező egyik legbiztonságosabb technológia. Sosem adjuk tovább személyes adataidat vagy elérhetőségedet harmadik félnek.


Adatvédelem

Weboldalunk regisztrációs és egyéb személyes azonosítást szolgáló információkat gyűjt Rólad. Bővebb felvilágosítás ezen információkról Adatkezelési tájékoztató és a Süti tájékoztatóban olvasható, melyek részét képezik az Általános Szerződési Feltételeknek.


Alkalmazandó jog

A fenti felhasználási feltételeket, valamint bármilyen módosításukat, és bármely ezekből, vagy ezekkel kapcsolatos, vagy témájukból eredő vitát, vagy követelést a magyar jogszabályok általános szabályai alapján kerülnek rendezésre. A telefonospanel.hu-t létrehozó és üzemeltető Amarone Kft. a magyar jogszabályok alapján létrejött és bejegyzett korlátolt felelősségű társaság. Tevékenységeire a hazai jogszabályok érvényesek és hatályosak, melyeknek való megfelelés a szolgáltató kiemelt célja.


Joghatóság

A magyar bíróságoknak kizárólagos joghatósága van a jelen Általános Szerződési Feltételekhez, és/vagy a weboldalunk által biztosított szolgáltatásokban való részvételhez, eléréshez kapcsolódó panaszok elbírálásában. Bármilyen problémád, kérdésed esetén írj az info@telefonospanel.hu email címre.


Az Általános Szerződési feltételek módosításai

Fenntartjuk a Felhasználási Feltételek módosításának, bővítésének vagy eltávolításának jogát. Ilyen változtatások azonnal hatályosak, amint felkerülnek a weboldalra. A tagok beleegyeznek, hogy ezen Általános Szerződési Feltételeket rendszeresen áttekintik, hogy bármely módosításról tudomást szerezzenek. Ezen kívül a weboldal nyitó oldalán értesítjük a tagokat, bármilyen módosítás/változás esetén. A weboldal használata során Te automatikusan elfogadtad az ÁSZF módosított verzióját.


Kapcsolattartó adatok

A kapcsolattartó adataink a következők:

A szolgáltató adatai, elérhetősége

 • Név: Amarone Kft.

 • Székhely: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 112..

 • Képviselő: Kertész Balázs

 • Cégjegyzékszám: 01-09-893737

 • A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

 • Adószám: 14207224-2-42

 • Telefon: +36 1 422-1634  

 • E-mail: info@telefonospanel.hu